Skip to content
12 december 2023

De Staat van Verwarring

Ronald Snijders en Pieter Jouke

Locatie

Aanvangstijd

Speelduur

Genre

Humor Hub

22:15

30 minuten

talkshow

Een theatershow met De AlfabetBeter, absurde filmpjes, spraakverwarring en een paar interessante gasten voor een interview!

Kortom alles wat u gewend was van het roemruchte VPRO televisieprogramma. De Staat van Verwarring kan met recht een cultprogramma worden genoemd. De enige absurde anti-talkshow van Ronald Snijders en Pieter Jouke waarbij geen doden vallen, live op The Avans Funniest Festival Ever!

Interviewgasten waren o.a.: Ronald Giphart, Maxim Hartman, Eric Vloeimans, Lucky Fonz III, Wout Brama, Janne Schra, Hans Kazan en vele, vele anderen.
Op 12 december is het de eer aan TAFFE-artiesten om aan te schuiven!

Jouke excelleerde op de buis bij het oneliners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s, Pieter werkt mee aan Dit Was Het Nieuws en eerder aan het satirische programma Zondag Met Lubach en De Avondshow met Arjen Lubach (VPRO), hij was te horen bij De Taalstaat, bij GIEL op VERONICA. Hij presenteerde CQC, was te zien bij De slimste mens, en Koppensnellers. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek). Jouke speelt dit seizoen ook zijn solo cabaretvoorstelling ‘Sluikstort’ in de theaters.

 Snijders maakte eerder Verkeerde BenenOne Man ShowWelke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant eerder. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant. Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en staat dit seizoen in de theaters met zijn solovoorstelling ‘Als mens’. Hij was ook te zien in het VARA-televisieprogramma RAMBAM, als gast in diverse talkshows o.a. OP1, De Vooravond, DWDD en bij Khalid & Sophie. Snijders was finalist in De Slimste Mens en publiceerde meerdere boeken en scheurkalenders met Fedor van Eldijk. Snijders ontving overweldigende reacties op zijn Wim T. Schippers-docu die hij maakte voor de VPRO.

BENEFIETKEEPER – keeper die voor het goede doel staat.

klein

Terug naar: